Ons verhaal

Hockeyplezier is ontstaan omdat er lange wachtlijsten zijn bij hockeyclubs! Voordat je het weet gaat er een toekomstige top hockey(st)er verloren! Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen bij Hockeyplezier de kans om op speelse en uitdagende wijze van hockey te leren houden! Hockey met een knipoog dus! Ook kinderen die niet gelijk 2 maal per week willen trainen en op zaterdag om 8.30 op het veld moeten staan kunnen zo lekker ongedwongen leren hockeyen! Niet de prestatie, “wie is de beste”, staat op de voorgrond maar “samen spelen” en “samen plezier maken”. Hockeyplezier dus: “Kids van 5 tot 12 worden bij Hockeyplezier gezien” !!!

Hockeyschool Hockeyplezier is er juist voor kinderen die graag willen leren hockeyen maar op een wachtlijst staan van een club. Maar ook voor kinderen die nog niet goed weten welke sport bij hun past. Wij helpen ze vast op weg om met de hockeysport kennis te maken. Er worden 12 trainingen gegeven van een uur. Vanaf september tot december en vanaf maart tot juni. Zij jullie erbij? Geef je dan snel op via onze site!

Zitten we al bij jouw in de buurt?

Hockeyplezier heeft al een paar keer op verzoek van ouders zelf een locatie gezocht. Samen met de ouders heeft Hockeyplezier op die manier (wachtlijst) kinderen kunnen leren hockeyen. Dat doen we nog steeds. Mocht blijken dat er bij u in de buurt wachtlijsten zijn, of weet u zeker dat er zo een dertigtal kinderen uit uw buurt willen leren hockeyen, bel of mail ons gerust.

In de praktijk blijkt dat we soms tijdelijk gewenst zijn en soms voor een langere periode. We hebben het onze missie gemaakt om zoveel mogelijk jongen kinderen van 5-12 jaar te leren hockeyen.

Help ons!

U kunt ons helpen om er voor te zorgen dat Hockeyplezier ook bij u in de buurt komt.

  1. Dus schroom niet en neem contact met ons op! info@hockeyplezier.nl of bel: 06-29258348.
  2. Word lid van onze Facebookpagina en deel dit bericht. Zo hopen we andere ouders in uw woonplaats ook te informeren. Hopelijk melden die zich ook aan.
  3. Bij voldoende aanmeldingen (30 kinderen) zal Hockeyplezier aan de slag gaan. Een locatie zoeken en u informeren over de stand van zaken
Menu