Algemene voorwaarden

1. Alle kinderen tussen de 6 t/m 9 jaar kunnen deelnemen aan de Hockeytrainingen aangeboden worden door Hockeyschool Hockeyplezier

2. De dagen waarop de trainingen worden gegeven staan op de site van Hockeyplezier. Er worden steeds 12 trainingen gegeven (september – december; maart – juni).

3. Kosten voor 12 lessen bedragen €120,- inclusief de BTW.

4. Mochten kinderen later instromen dan blijven de kosten €120,- inclusief BTW

5. We streven naar maximaal 10 kinderen per groepje.

6. Kleding voorschriften zijn: goede hockeyschoenen, stickje, bitje (mondbescherming) en scheenbeschermers.

7. Voor de inschrijving wordt, naast het lesgeld, €25,- gevraagd voor het aanschaffen van een hooded Hockeyplezier sweater (inclusief de namen van sponsoren) met de voornaam van het kind op de mouw.

8. Men kan via de site, het contactformulier, vragen stellen. Dat kan ook telefonisch.

9. De inschrijving vindt plaats door het inschrijfformulier, op de site, volledig in te vullen en te mailen.

10. Daarna krijgt men een formulier gemaild, waar een handtekening wordt gevraagd voor de automatische incasso. Dat moet worden opgestuurd.

11. De automatische incasso zal steeds ongeveer een maand voor aanvang van de trainingen worden geïncasseerd.

12. De kosten worden niet teruggestort bij vroegtijdige beëindiging door het kind. Gemiste bijeenkomsten zijn voor eigen rekening.

13. Mocht er door extreme weersomstandigheden (onweer, sneeuw) de training geen doorgang kunnen vinden, dan wordt de training niet ingehaald.

14. Bij ziekte of afwezigheid van uw kind verzoeken wij u vriendelijk de trainers of Jesse (eigenaar) in te lichten (alle gegevens staan op de site).

15. Indien uw kind wilt stoppen met de trainingen graag binnen 1 maand, na de laatste training, een mail te sturen naar info@hockeyplezier.nl. Anders gaan we er vanuit dat uw kind gewoon weer automatisch meedoet aan de volgende 12 lessen.

16. U heeft zelf voor het deelnemende kind een ziektekosten- / ongevallen verzekering en een aansprakelijkheidsverzekering afgesloten.

Jesse Feijtes – Hockeyplezier

Menu