Veelgestelde vragen

Waar kan ik terecht met dringende vragen?

Wij verzoeken u vriendelijk om uw vragen zoveel mogelijk te mailen naar info@hockeyplezier.nl. Ons Ubuntu Hockeyplezier team zal spoedig reageren.

Voor nog urgentere vragen kunt u ons telefonisch bereiken, tijdens kantooruren, op het volgende nummer (06 – 19711718). Neemt er niemand de telefoon op? Stuur ons dan een WhatsApp bericht.

Kan ik een voorkeur aangeven bij wie mijn kind graag in het groepje wil?

Natuurlijk! Bij de inschrijving van uw kind kunt u in het ‘overige opmerkingen’ veld aangeven bij wie uw zoon of dochter graag in het groepje komt.

Hoe moet ik mijn kind afmelden als het ziek is of niet kan komen trainen?

Wij verzoeken u uw kind af te melden door een mail te versturen naar info@hockeyplezier.nl. Benoem in deze mail de voor- en achternaam van uw kind + de locatie waar hij of zij traint.

Na 12 lessen moet ik dan mijn kind weer opnieuw opgeven voor de nieuwe serie trainingen?

Na afloop van een serie trainingen dient u uw kind weer opnieuw bij ons aan te melden voor de eerstvolgende serie trainingen. Via de mail ontvangt u van ons meermaals een herinnering en delen we uiteraard ook de link naar de nieuwe  inschrijfpagina.

Hoe moet ik mijn kind afmelden voor Ubuntu Hockeyplezier?

Als uw kind wilt stoppen met de trainingen van Ubuntu Hockeyplezier laat dit ons dan even weten via de mailGraag even de naam van uw kind, de betreffende locatie én de reden van het stoppen benoemen.

Hoe gaat het met de betaling?

De kosten voor 12 hockeylessen van één uur zijn € 135 (inclusief de BTW). Alle nieuwe deelnemers betalen eenmalig € 25 euro aan inschrijfkosten maar krijgen hiervoor van ons een te gekke Hockeyplezier hooded sweater met hun eigen naam er op! (m.u.v. een proeftraining) De betaling moet direct na inschrijving via onze website worden voldaan.

Wat moet ik voor mijn kind aanschaffen?

Een bitje, scheenbeschermers, goede schoenen en een hockeystick natuurlijk. Voor kinderen die eerst een proeftraining gaan volgen hebben wij hockeysticks te leen. Het gebruik van een bitje wordt voor proeftrainers sterk aangeraden, deze kunnen wij niet uitlenen.

Voor de aanschaf van deze materialen proberen we ook altijd korting te regelen bij Intersport. Houd de mail in de gaten voor de kortingsacties.

Wanneer gaat de training niet door? En zal deze training dan worden ingehaald?

Een training zal worden afgelast bij extreme weersomstandigheden, denk hierbij aan een storm, enorme vrieskou of hevige sneeuwval waardoor het veld niet bespeelbaar is. Uiteraard brengen we u tijdig op de hoogte als er een training zal worden afgelast.

We streven ernaar om een afgelaste training later in het seizoen nog in te halen.

Menu