Hockeyplezier start in Maart 2019 weer

Hoi Allemaal!!

Onze hockeyschool bestaat bijna 11 jaar, feest! We gaan in maart weer starten met 12 nieuwe hockeytrainingen..

Hockeyplezier staat voor “hockey en plezier maken”. Je leert op een speelse wijze van de hockeysport houden. Het leren van truckjes en het spelen van behendigheidsspelletjes zal worden afgewisseld.

Het gaat om bewegen, plezier en hockeyvaardigheden! Competitie is niet het uitgangspunt, wel Sportief – Samen – Spelen! We geven training aan kinderen van 5 t/m 11 jaar. Iedereen is welkom!

Hockeyplezier gaat in maart weer verder met 12 nieuwe trainingen op de volgende locaties in Nederland:

1. Utrecht
2. Amsterdam
3. Rotterdam
4. Vleuten
5. Den Haag
6. Groenekan

 

Er zijn nog een paar plekjes vrij voor komend seizoen!

Het ontstaan van Hockeyplezier
Hockeyplezier is ontstaan omdat er lange wachtlijsten zijn bij hockeyclubs! Voordat je het weet gaat er een toekomstige top hockey(st)er verloren! Kinderen van 5 tot 12 jaar krijgen bij Hockeyplezier de kans om op speelse en uitdagende wijze van hockey te leren houden! Hockey met een knipoog dus! Ook kinderen die niet gelijk 2 maal per week willen trainen en op zaterdag om 8.30 op het veld moeten staan kunnen zo lekker ongedwongen leren hockeyen! Niet de prestatie, “wie is de beste”, staat op de voorgrond maar “samen spelen” en “samen plezier maken”. Hockeyplezier dus: “Kids van 5 tot 12 worden bij Hockeyplezier gezien” !!!

Hockeyschool Hockeyplezier is er juist voor kinderen die graag willen leren hockeyen maar op een wachtlijst staan van een club. Maar ook voor kinderen die nog niet goed weten welke sport bij hun past. Wij helpen ze vast op weg om met de hockeysport kennis te maken. Er worden 12 trainingen gegeven van een uur. Vanaf september tot december en vanaf maart tot juni. Zij jullie erbij?

We hebben er weer super veel zin in!!

Menu