Hockeyplezier Winterspelen

Hoi Allemaal,

Een paar ouders hadden ons gevraagd om door te gaan met de trainingen en omdat onze Premier gisteren vertelde dat we t/m 19 januari allemaal thuis moeten blijven, kinderen niet meer naar school mogen, willen we jullie toch nog hockeyplezier aanbieden in de wintermaanden. Kinderen mogen namelijk wel buiten sporten en dit willen wij blijven stimuleren in deze maanden!

DE HOCKEYPLEZIER WINTERSPELEN op drie locaties (Vleuten, Amsterdam, Groenekan (MMHC Voordaan) gaan we dit organiseren met een beperkt aantal plekjes. De bedoeling is lekker veel buiten bewegen, niet alleen maar hockeyen maar ook vooral lekker even naar buiten om te rennen en plezier te maken! Vriendjes en vriendinnetjes die niet lid zijn bij hockeyplezier zijn ook welkom! Wij hebben hockeysticks die ze kunnen lenen.

Locaties:
Vleuten woensdag van 16.00 -17.00 uur
Groenekan woensdag 15.30 -16.30 uur
Amsterdam woensdag 16.00 -17.00 uur

Data:
December: 23 & 30
Januari: 6 & 13 (mogelijk gaan we langer door)

Kosten:
40 euro voor 4 x een uur trainen. Als het veld onbespeelbaar is of onweert/stormt gaat de training niet door en krijg je je geld terug! We zullen iedereen wekelijks op de hoogte houden.

Aanmelden: (kan t/m 20 december)
Belangrijk is dat we het de volgende gegevens van jullie ontvangen per mail (info@hockeyplezier.nl):

Locatie:
Bekend bij Hockeyplezier: JA / NEE*
Naam ouder:
Naam kind:
Leeftijd kind:
Wil graag bij …. in het groepje
Mobiele nummer:
E-mail:
*anders regelen wij een stick.

Na de aanmelding nemen we gelijk contact met jullie op met meer informatie. KLIK HIER voor de Trailer van Hockeyplezier Winterspelen!

 

Menu