Reacties van ouders

Reacties van ouders over Hockeyplezier 2019

Caatje zal er volgend seizoen niet meer bij zijn omdat zij lid wordt van HCR. Zij heeft het wel heel leuk gevonden!! Een mooie manier om te ontdekken of de sport bij haar past.

Omdat ik Daan inmiddels heb opgegeven als lid bij HCR ga ik er vooralsnog van uit dat hij in september niet meedoet aan de volgende twaalf lessen van Hockeyplezier. Het is nu nog even wachten op de bevestiging van de inschrijving door HCR. Daan doet met veel plezier mee met de trainingen, bedankt !

Dank voor jullie bericht. Bij deze laat ik jullie graag weten dat Floris volgend jaar niet meer zal gaan hockeyen bij Hockeyplezier. Hij heeft bij jullie de afgelopen seizoenen wel veel lol gehad; dank daarvoor!

Via deze weg wil ik graag Taco afmelden voor hockeyplezier voor volgend seizoen. Hij vindt hockeyplezier heel erg leuk en is altijd met veel plezier gegaan. Mede hierom hebben gaat hij volgend seizoen beginnen bij de F’jes op HCR. Heel erg bedankt voor de leuke trainingen.

Bij deze meld ik Anne af voor Hockeyplezier. Ze heeft veel lol gehad en veel geleerd. En… ze gaat verder bij de Benjamins van Voordaan.
Dank voor de leuke trainingen!

Tijl zal volgend jaar niet meedoen aan hockeyplezier omdat Tijl is ingeloot op Hockeyclub Kampong. Hij heeft genoten van afgelopen jaar. Dank!

Kato vond het afgelopen seizoen supertof om met hockeyplezier mee te ballen, ze kan alleen per augustus 2019 bij Fletiomare beginnen wat handiger is aangezien haar grote zus daar ook speelt. Hierbij zeggen we dus haar lidmaatschap bij hockeyplezier op.
Kan je me ajb een bevestiging sturen?

Hierbij wil ik mijn dochter Minke afmelden voor Hockeyplezier in Vleuten. Ze heeft met veel plezier 3 seizoenen meegedaan en plezier in hockeyspelen gekregen. Hierdoor hebben we haar inschreven bij HC Fletiomare en hiervoor is ze ingeloot. Na de zomervakantie start ze daar. Vandaar dat we Hockeyplezier nu opzeggen. Bedankt en veel succes!

Voor het komende seizoen wil ik zowel Guus als Fien afmelden. Ze hebben met veel plezier gehockeyd bij Hockeyplezier!! De reden van stoppen is dat ze beiden bij Fletiomare gaan hockeyen 2019/2020. Bedankt voor alle leuke lessen!

Allereerst: alvast bedankt voor alle leuke trainingen!! Wij melden Jolijn af voor volgend jaar. De reden: ze gaat starten bij de Benjamins van Voordaan.

Hoi! Bij deze meld ik Sascha af voor het volgende seizoen. Ze heeft met veel plezier bij jullie gehockeyed en gaat nu eind augustus starten bij Fletiomare. Dit is ook de reden dat ze bij jullie stopt. Bedankt voor de leuke tijd en wie weet tot ziens in de toekomst!

Via deze mail wil ik Isabel uitschrijven voor hockeyplezier. Ze gaat vanaf sept hockeyen bij Voordaan bij de Benjamins.
Ze heeft het altijd erg leuk gevonden, dank voor de leuke tijd !

Graag wil ik mijn dochter Lynn afmelden voor het nieuwe seizoen, in Utrecht. Zij heeft het erg naar haar zin gehad en gaat nu naar schc.

Bij deze willen wij Mila afmelden voor Hockeyplezier. (Vleuten woensdagmiddag) Ze heeft met veel plezier gehockeyd en is goed klaargestoomd voor een ‘echte hockey-carriere’ bij Fletiomare. Bedankt voor alle leuke lessen en de complimenten aan de juffrouw van Mila die met veel humor en plezier
onze dochter zo enthousiast aan het hockeyen heeft gekregen.

Dank voor de update. Fayette gaat het vanaf september bij de Benjamins proberen, dus geen Hockeyplezier meer. Komende weken zal ze er gewoon nog zijn!

Dank voor het prachtige initiatief, denk dat het Fayette goed op weg heeft geholpen!
Onze zoon wordt in September 4 jaar. Hij vindt het nu al een stuk leuker dan zn zus, maar denk september nog net te vroeg?

Evelien kan as woensdag niet komen helaas, wij gaan kamperen ivm Hemelvaart. Ze vindt het wel erg jammer! Zouden jullie het certificaat misschien kunnen opsturen? Ze is voor komend seizoen ingeloot bij Fletiomare, dus ze doet komend schooljaar niet meer mee. Ze heeft het erg leuk gevonden in ieder geval, ga zo door!

Reacties van ouders over Hockeyplezier 2018

Hoi, Mijn dochter Hannah Stommen heeft met veel plezier gehockeyd bij jullie! Hannah hockeyde op dinsdagmiddag in Den Haag.

Dag Donna en Jesse,
Veel dank voor de leuke lessen afgelopen seizoen! Helaas meld ik Elze hierbij af voor het aankomende seizoen. Zij start na de zomervakantie met hockey bij Uno.

Beste hockeyplezier,
Dank voor de afgelopen 3 maanden. Thijke heeft met veel plezier gehockeyd bij hockeyplezier. Inmiddels hebben wij bericht gehad dat hij mag komen hockeyen bij Uno na de zomer.

Beste Donna en Jesse,
Hierbij wil ik mijn dochter Ela afmelden voor het volgend seizoen van Hockeyplezier; zij start nl. in september bij Voordaan. Bedankt voor de ontzettend leuke tijd (ook namens Ela!).

Beste Donna en Jesse,
Volgend seizoen zal Nout niet meer meedoen, hij is ingeloot bij Voordaan en zal daar verder gaan met hockey. Hij vond het superleuk bij jullie!!

Beste Jesse en Donna
Rowan zal zich aan het einde van het seizoen afmelden. Ze zal
volgend jaar spelen met AMJV. Bedankt voor de ervaring. Rowan vond het
geweldig.

Beste Hockeyplezier,
Sanne heeft het erg leuk gevonden om bij Hockeyplezier te hockeyen, maar zal volgend seizoen niet meer meedoen, omdat ze bij Voordaan gaat hockeyen.
Ik meld haar hierbij af. Dank jullie wel voor de lessen.

Hi Donna,
Dank voor je bericht. Hierbij meld ik Boet af. Met Boet heeft nu kind nummer 3 uit ons gezin met veel plezier genoten van Hockeyplezier! Na de zomer start Boet bij de f-jes op Voordaan. Daarmee is het hoofdstuk Hockeyplezier afgesloten voor ons gezin, alle 3 zijn ze nu lid van Voordaan.
Ontzettend bedankt voor de te gekke tijd en geweldige organisatie!

Beste Donna en Jesse,
Hierbij meld ik Max af voor vervolg bij hockey plezier. Max is ingeloot / geplaatst bij Fletiomare en zal aldaar verder gaan met hockey. Max vindt het hockey mede dankzij HP zo leuk dat hij nu gekozen heeft voor hockey.

Beste allen,
Fiene stopt met Hockeyplezier. Ze gaar spelen bij Rijnvliet.
Dank voor de leuke tijd en het plezier.

Hallo,
Ik moet Eloïze helaas afmelden voor komend seizoen. Ze gaat hockeyen bij Kampong.
Heel veel dank voor alles! Mijn dochter vond het altijd heel leuk en ik als ouder ook. Ik kom zeker weer terug tzt met mijn jongste!

Goedenavond,
Onze dochter, Evie, zal volgend jaar niet meer meedoen bij hockeyplezier. Ze heeft een plekje gevonden bij HC Rijnvliet en wordt daar dus lid vanaf augustus.
Bedankt voor de trainingen, de interessante nieuwtjes in de nieuwsbrief en ook voor de hockeycompetitie. Evie heeft er zeker veel van geleerd.

Hoi,

Hierbij wil ik de cursus van Joris beëindigen. Hij heeft een plek om volgens jaar te kunnen starten bij KZ.
Met veel plezier kijkt hij terug op een leuke eerste hockey ervaring!
Bedankt!

Beste,
Hierbij melden wij Lieve af voor volgend seizoen bij hockey plezier!
Ze heeft het super leuk gehad bij hockey plezier in Leidsche Rijn, maar gaat nu spelen bij HC Rijnvliet.
Ook mijn complimenten over Linde, haar trainer. Zij doet het echt heel erg leuk met de meiden!

Hi Donna,
Super dank ook namens Rebecca voor de leuke lessen.
Mijn zoontje wordt 5 in september. Ik ga hem denk ik ook aanmelden
bij jullie vanaf februari.
Een ontzettende leuke mogelijkheid om te kijken of hockey een sport is die
bij het kind past. Zonder direct de druk en verplichtingen van een
vereniging.

Beste Donna en Jesse,
Hierbij zeg ik op voor Pieter en Lena aan het eind van dit
seizoen (trainen in Vleuten). Wij gaan deze zomer verhuizen en kunnen hier
dus niet blijven hockeyen. De kinderen hebben enorm genoten van de
trainingen (en Lena ook van de competitie), wie weet gaan ze door bij een
hockeyclub na de zomer. Bedankt voor de leuke en leerzame tijd!

Reacties van ouders over Hockeyplezier 2017

Hi Jesse, Nynke komt in het volgend seizoen niet meer hockeyen bij hockeyplezier. Ze gaat nu naar Kampong, haar zussen achterna. Leuk, maar wel jammer want ze heeft het erg naar haar zin gehad bij jullie, en heeft het erg leuk gevonden om mee te doen in de interne competitie.

Beste Jesse, Kiki Verheul gaat helaas stoppen met hockeyplezier, wat ze mag komend seizoen bij Fletiomare gaan hockeyen. Dank voor de leuke hockeylessen, Kiki heeft er veel plezier in gehad! En succes verder met de voortzetting van Hockeyplezier.

Beste Jesse, Bij deze wil ik aangeven dat mijn dochter Maud zal stoppen bij Hockeyplezier. Ze heeft 4 seizoenen met veel plezier meegedaan maar is nu eindelijk ingeloot bij Fletiomare. Namens Maud dank voor de leuke lessen.

Beste Jesse, Na een jaar met heel veel plezier bij hockeyplezier de eerste technieken te hebben geleerd, gaat Lou hier nu mee stoppen Reden is simpel; hij wordt lid bij HCR. Hij heeft veel gehad aan de trainingen en is met veel plezier elke week gaan hockeyen. Dank voor alle goede zorgen! Krijg ik nog een bevestiging van definitieve opzegging? Hartelijke groet, Boukje

Beste Jesse, Afgelopen maanden heeft mijn dochter Madelief Slob met heel veel plezier gehockeyd bij hockeyplezier in Rotterdam. Het was voor haar een leuke 1e kennismaking met hockey. Nu mag zij na de zomervakantie starten bij HCR, dit wil zij ook heel graag.
Daarom wil ik bij deze dan ook het lidmaatschap bij hockeyplezier opzeggen.
Dank voor de sportieve maanden! vriendelijke groet, Cindy de Wit

Hoi Jesse, Krijg ik prompt gisteren bericht dat Guusje toch ook een plek heeft bij Voordaan dus ook haar meld ik bij deze af bij jullie. Hartelijk dank voor een heel leuk hockeyjaar! Ik vind jullie een heel goed alternatief en een ontzettend leuke en goede organisatie. En ik zal jullie zeker bij anderen aanbevelen. Met hartelijke groet, Anne-marie

Beste Jesse, Hierbij wil ik graag doorgeven dat puck niet meer komt in september. De reden is dat zij geplaatst is op hockeyclub Fletiomare. Dat is ook tevens de enige reden, anders hadden we graag teruggekomen. Puck vond het ontzettend leuk en iedereen was enthousiast. Een supergoed initiatief van jullie voor kinderen die hockey willen uitproberen en nog niet direct op een club terecht kunnen. Enorm bedankt voor jullie inzet, ik zal jullie zeker aanbevelen. Met vriendelijke groeten, Hélène

Beste Jesse, Hierbij wil ik meedelen dat Tycho stopt (na 4 seizoenen) bij hockeyplezier. Hij heeft het heel erg naar zn zin gehad tijdens de trainingen (in Vleuten) en tijdens de interne competitie (zelfs 2x kampioen geworden ;-)). Hij gaat in het nieuwe seizoen starten bij HVM Maarssen. Ik wil jullie (en de trainers) dan ook erg bedanken voor de gezellige en leerzame middagen! Groeten Sabina

Hallo Jesse, Vandaag hebben wij het bericht gekregen dat onze dochter Belle Voermans komend seizoen een plekje heeft op Voordaan. Bij deze wil ik het lidmaatschap bij Hockeyplezier dan ook opzeggen. Bedankt voor de leuke trainingen, Belle heeft veel geleerd! Met vr gr Maartje

Beste Jesse en andere mensen van Hockey Plezier, Bij deze wil ik graag het lidmaatschap stopzetten van Lola Voortman bij Hockey Plezier. Samen met haar vriendinnetje Anouk heeft ze een toptijd gehad van 2 seizoenen! Dank voor deze leuke en mooie tijd! Zo heeft ze echt een introductie gekregen van de sport hockey. Inmiddels heeft ze een plekje bij Fletiomare gekregen!! Zo leuk!! Nogmaals dank en fijne zomer! Vriendelijke groet, Debbie

Goedemiddag Jesse, Bij deze wil ik doorgeven, dat Rebecca van der Linden gaat stoppen met hockeyplezier. Ze is wil toch de competitie in en is aangenomen bij Fletiomare met ingang van volgend seizoen. Hartelijk dank voor de afgelopen jaren training en bijbrengen van de sport. Veel succes gewenst in de toekomst. Hartelijke groeten, Irma

Beste Jesse, Quintus gaat stoppen bij hockey plezier. Hij gaat komend seizoen verder bij kampong. Hij heeft 2 jaar met heel veel plezier bij hockeyplezier getraind en vorig seizoen ook wedstrijden gespeeld. Bedankt voor de leuke en leerzame lessen en de spannende wedstrijden. Met vriendelijke groet, Rosalinde

Dag Jesse, Hierbij laat ik jullie weten dat Anne en Tess (beide geboren 10 -01-2010) volgend jaar niet meer bij Hockeyplezier komen trainen. Wij hebben vorige week gehoord dat er plek voor ze is bij Kampong en vanaf september gaan ze daar starten. Langs deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor de leuke trainingen en het plezier dat jullie de meiden hebben gegeven door ze de eerste stapjes op het hockeyveld te laten zetten. Bij de eerste kennismakingstraining bij Kampong hebben ze al laten zien dat ze zeker niet onder doen voor de meisjes die al bij Kampong hockeyden. Mocht het ze bij Kampong niet bevallen dan zien jullie ze vast na een jaar weer terug want ze vonden het moeilijk kiezen maar uiteindelijk gaf de doorslag dat een aantal vriendinnetjes ook lid zijn bij Kampong en de vriendinnetjes waarmee ze bij Hockeyplezier trainden juist gingen stoppen. Heel veel succes met hockeyplezier! Sportieve groet, Paulien

Reacties van ouders over Hockeyplezier 2015

Hierbij willen wij de lessen voor volgende keer stop zeggen. Wils gaat vanaf september bij kampong hockeyen. Hij heeft een plekkie gekregen. Ik wil jullie wel bedanken, hij heeft heel veel lol en plezier gehad in de lessen. Maar ook echt les met goede oefeningen en speltechnieken. Het was Super en ik zal jullie van harte aanraden aan andere ouders! Hartelijke groet, Leonoor

“Hoi Jesse, Juul heeft afgelopen jaar met veel plezier gehockeyd bij hockeyplezier. Ze zou volgend jaar door gaan was het plan. Nu heeft ze vandaag gehoord dat ze in de turnselectie mee mag gaan doen. Super leuk natuurlijk, maar niet te combineren omdat het o.a. ook op woensdag is. Drie keer turnen in de week is voor nu genoeg.
Ik vind het heel jammer dat ze gaat stoppen met hockeyen. Ze had een plek in de F1 bij Kampong afgeslagen om bij jullie door te gaan. Maar met dit turn-nieuws heeft ze een keuze moeten maken. Heel erg bedankt voor de fijne tijd, vooral namens Juul. Hartelijke groet en wellicht tot ziens, Femke”

Beste Jesse,
Onze dochter Erin Rezvani gaat stoppen omdat ze bij fletiomare kan gaan hockeyen volgend seizoen. Dank voor de leuke lessen afgelopen jaar! Mvg, Anke

Beste Jesse,
Bij deze meld ik Lieve de klein af bij hockeyplezier. Lieve is aangenomen als lid, F2, bij Kampong! Dus nu gaat ze wat ze bij jullie geleerd heeft in het eggie uit proberen :-)Daar zijn we tuurlijk erg blij mee, maar ik wil jou en je trainers hartelijk danken voor de afgelopen jaren!Lieve heeft heel erg veel plezier beleefd aan deze trainingen.
Dus grote dank en wellicht tot ziens/horens. Met vriendelijke groet,Puck

Beste Jesse & hockeyplezier-team, Hoewel Mila het elke week een feest vind om naar sportpark Olympos af te reizen heeft ze afgelopen week te horen gekregen dat ze is ingeloot bij Kampong. Maw: ze gaat vanaf augustus/september stoppen bij Hockeyplezier. Natuurlijk is ze nog wel bij de zomerhockey trainingen en langs weg deze willen we jou en je team alvast hartelijk danken voor het aanbieden van het hockeyplezier programma. Het heeft Mila de eerste fijne kneepjes vd hockeysport geleerd en haar enthousiasts gehouden voor hockey in het algemeen. Nogmaals dank! Conrad vader van Mila

beste jesse,
david bierman (den haag) heeft met veel plezier meegehockeyt dit jaar. hij gaat na de zomer bij kz beginnen en ik wil hem dan ook afmelden.
succes met hockeyplezier!
groeten, natasha bierman

Ha Jesse,
Ook nog even via de mail.
Roos gaat niet meer door met Hockeyplezier.
Zij heeft een geweldig leuke tijd gehad. En heel veel geleerd. Roos heeft vandaag gehoord dat zij volgend hockeyseizoen bij Kampong is ingedeeld. Zij is er ontzettend blij mee.

Beste Jesse/hockeyplezier,
Bij deze wil ik doorgeven dat Babette Asselbergs (02-02-2008) en Cathelijne Asselbergs (22-09-2009) zullen stoppen met hun trainingen bij Hockeyplezier.
Reden: ze gaan starten met hockey bij de Hockey vereniging Kampong te Utrecht. Wij zijn zeer tevreden over de lessen die ze bij jullie hebben gehad. Dank, Hartelijke groet, Dyonne Asselbergs-Hartong

Reacties van ouders over Hockeyplezier 2010 – 2014

“Thijs heeft het erg leuk gehad bij Hockeyplezier. Wij vinden het een erg goed initiatief om kinderen die geen lid kunnen worden van een club zo toch te laten hockeyen.”

“Wij zijn blij dat Sita bij jullie op zo’n leuke kindvriendelijke en speelse wijze heeft kunnen ‘snuffelen’ aan hockey. Nogmaals hartelijk dank, en heel veel succes verder met jullie fantastische initiatief!”

“Ik wil jullie nu alvast heel erg bedanken voor een fantastisch hockeyjaar! Maartje (en ook haar mama trouwens) is iedere week met heel veel plezier naar de Uithof gereden. Ik geloof dat ze vooral de partijtjes erg kon waarderen (met uitzondering van het verliezen …..).”

“Maarten heeft een geweldige tijd bij jullie gehad en stopt bij hockeyplezier met pijn in zijn hart.

“Ga in ieder geval door met trainingen voor andere kinderen, want ze hebben er een hoop plezier in om zo met hockeyen bezig te zijn.”

“Ik wil je graag, ook namens Floor, bedanken voor het leuke jaar en de hockeytrainingen die ze heeft gehad, ze komt nu in ieder geval goed beslagen ten ijs. Ik wens je heel veel succes met de verdere uitbouw van Hockeyplezier, een mooi initiatief, ik weet zeker dat het een nog veel beter succes wordt.”

“Het spijt me voor jou, maar Annemarijn stopt dus met hockeyplezier. Veel succes verder, je bent goed bezig en ik heb je site al diverse malen aan anderen doorgegeven. Bedankt voor het hockeyplezier voor mijn dochter!”

“Wij vinden het dan erg jammer dat wij nu al afscheid moeten nemen van hockeyplezier.nl. Echt, wij vinden dat jullie het allemaal fantastisch doen!! Grote complimenten! Graag bedanken wij jullie enorm voor het afgelopen hockeyseizoen!”

“Wij willen jullie heel erg bedanken dat dominique vorige jaar bij jullie kon trainen. Zij heeft veel geleerd van jullie. Bedankt voor alles!”

Meer weten over Hockeyplezier?

Menu