Trainingen

Hockeyplezier heeft een mooi opgebouwd trainingsprogramma voor de kinderen afgestemd op het niveau. Leeftijdscategorieën zijn:

  • 5 jaar
  • 6/7 jaar
  • 8/9 jaar (naast oefeningen op maat, ook partijtjes)
  • 10/11 jaar (naast oefeningen op maat, ook partijtjes)

Hierbij wordt ook gekeken hoelang uw zoon of dochter al bij ons traint. Beginners komen niet bij de gevorderden. Als je samen met een vriendje en/of vriendinnetje in een groepje wil kan dat natuurlijk. Geef dit even aan bij de aanmelding en wij gaan ons best doen! Nodig is: sportieve kleding, bitje, scheenbeschermers, hockeystick en goede sport / hockey-schoenen. We starten altijd begin maart en september met 12 hockeytrainingen.

Als uw kind de eerste 12 trainingen heeft gevolgd, kan hij of zij ook meedoen aan de interne competitie!

Kosten

De kosten voor 12 hockeytrainingen van een uur zijn € 120 (inclusief de BTW).
De hockeytrainingen worden gegeven van september t/m november en van maart t/m mei. Nadat het inschrijfformulier is verstuurd, wordt het definitieve inschrijfformulier gemaild.

Eigen sweater

Verder krijgen de kinderen allemaal een hooded “Hockeyplezier” sweater met hun eigen naam erop. De kosten daarvan bedragen € 25. Na overmaking van de € 25 is de definitieve inschrijving gewaarborgd. Na de definitieve inschrijving worden de kosten (€ 120) per automatische incasso van uw rekening afgeschreven, een maand voordat de hockeytrainingen starten. De algemene voorwaarden vindt u helemaal onderaan.

Aanmelden

Via onderstaande knop kan je je aanmelden voor onze hockeyschool.
Menu